Iš kokios grybo dalies gaminami kokybiški papildai?

Iš kokios grybo dalies gaminami kokybiški papildai?

Kaip pasirinkti kokybiškus medicininių grybų papildus? 

Pasirinkti dėmesio ir jūsų pinigų vertus grybų produktus iš gausybės pasiūlymų nėra taip jau lengva 🤦‍♀️ tad šiame įraše dalinamės vienu iš svarbių kriterijų, kurį taikome, ieškodami, ką kokybiško pasiūlyti jūsų geresnei savijautai. 

❕Rinkdamiesi medicininių grybų papildus, įsitikinkite, kad perkate ne pjuvenas ar kviečius su grybų priemaišomis. Taip taip, išgirdote teisingai. 2017 m. publikuotame JAV atliktame tyrime, buvo nustatyta, kad net 75% iš tirtų Reishi grybų papildų savo sudėtyje neturėjo paties grybo! 

👀 Kad išvengtumėte įsigyti grybų papildų be grybų, reikia ieškoti produktų, kurių sudėtyje būtų nurodyta, kad jie pagaminti iš 100% vaisiakūnių (angl., fruiting bodies). Vaisiakūnis yra ta grybo dalis, kuri išauga virš žemės paviršiaus 🍄. Ją dažniausiai mes matome ir renkame. Taip pat šioje grybo dalyje daugeliu atveju būna daugiausiai veikliųjų medžiagų 💪 

❌Vengti reikėtų grybų produktų, kurie pagaminti iš grybienos (angl. mycelium) (išskyrus cordyceps grybo produktai) arba viso grybo (angl. full spectrum).Full spectrum reiškia, kad į papildą dedama ir grybienos. Kadangi medicininiai grybai auginami ant substrato (pvz., medienos, kviečių), grybiena plonomis gijomis išsiraizgo🕸 substrate, todėl ją nuo substrato švariai atskirti praktiškai neįmanoma. Todėl tokiu atveju papildai gali būti gaminami tiesiog išdžiovinant ir sumalant grybieną su substratu. Beje, papildų gaminimo taisyklės to nedraudžia ir toks produktas gali būti vadinamas, pagamintų iš 100% grybo 🤯

🫶 Mūsų parduoduvėje FUNGIMED.LT rasite grybų papildus, pagamintus tik iš 100% vaisiakūnių, kuriuos jums kruopščiai atrinkome.
Grįžti į tinklaraštį